Welkom op de site van ‘winkel van astrid’

In de ‘winkel van astrid’ kun je heerlijk snuffelen naar leuke kleding, fraaie sieraden, handige tassen en fijne schoenen. Voor iedere gelegenheid, elke vrouw en alle weersomstandigheden is een verrassend aanbod. Hedendaagse mode, vintage, ‘Pareltjes’ (merkkleding), sportkleding en lingerie. Tweedehands zo goed als nieuw! Stap binnen en neem rustig de tijd voor een ontspannen momentje tussen de dagelijkse bezigheden door.

Heb je nog iets van dien aard waarvan een ander blij kan worden?  Geef jouw goede goed een tweede kans in de ‘winkel van astrid’ (zie ‘Hoe het werkt’) en maak minstens drie mensen blij: jezelf, de nieuwe eigenaar en de ‘winkel van astrid’.

Je kunt de ‘winkel van astrid’ volgen via Instagram. Wil je niet volgen maar wel zien wat ik daarop heb geplaatst hoef je alleen maar te klikken op het Instagram-icoontje hierboven.

Tot ziens in de ‘winkel van astrid’


 

Plotselinge wijzigingen aangaande openingstijden

(als gevolg van ziekte of anderszins):

Instagram @winkelvanastrid

 

 


Herfst- en wintercollectie

Wil je kleding en/of accessoires inbrengen voor verkoop? In de toestand zoals je deze zou willen aantreffen in de winkel: een deugdelijk merk, z.g.a.n., fris gewassen en glad gestreken nadat je het uit de kast hebt gehaald, zonder pillen, gaatjes, vlekjes. Ook de rits ritst en de knopen zijn compleet is van harte welko!

Vanaf 9 augustus start de inbreng voor de herfst- en wintercollectie 2022!

>>>>>>>>>>>>> VOORDAT JE HET INLEVERT lees hieronder <<<<<<<<<<<<<<


Heb je belangstelling? Lees www.winkelvanastrid.nl/hoe-het-werkt (of klik in de menu-balk bovenin).

BELANGRIJK inbreng van kleding en accessoires betekent namelijk dat je kennis hebt genomen van ‘Hoe het werkt’ en daarmee akkoord gaat.

 

Z o n d e r   a f s p r a a k    Heb je   1 tot maximaal 5   heul goede (frisgewassen voordat  je het afgeeft in de winkel) kledingstukken van het lopende seizoen (waarvan maximaal 1 broek)? Deze kun je –eens per kalenderkwartaal–  in een tasje  (naam en contactgegevens op briefje erin) afgeven bij mij in de winkel .

 

A f s p r a a k     Heb je eerder ingebracht bij mij en   meer dan 5 kledingstukken   in te brengen? Mail om een afspraak te maken.

Mooie leren tassen, goede sieraden (gesopt!), riemen en andere accessoires  -zonder gebruikssporen-  zijn ook van harte welkom!

Sportkleding en fietskleding en -tassen, kwaliteits-regenkleding kun je ook inbrengen voor verkoop.

Schoeisel: alleen als ze zo goed als nieuw zijn of heeeeeel bijzonder!


Er is veel inbreng dus voorkom zoekraken van je ingebrachte artikelen door duidelijk op de tas je naam, (klantnummer), mail-adres, telefoonnummer en RETOUR of Goede Doel te noteren.

 

LEES hoe het werkt op de gelijknamige pagina ‘HOE HET WERKT’: dat werkt het meest efficiënt voor ons beide.

 


5 Replies to “Welkom op de site van ‘winkel van astrid’”

  • Ha, Sonja! Dank je wel! Kom je een keer de winkel live bezoeken? 🙂 Zomerkleding zo goed als nieuw, leuke sieraden, alle soorten schoenen in werkelijk alle maten, lingerie… Op het moment ook bikini’s en zonnebrillen.
   Liefs, Astrid van de winkel

 • Mooi site Astrid! Gefeliciteerd! Zal Gré binnenkort weer langssturen om te ‘snuffelen’:) Groetjes Gerard

  • Dank je wel, Gerard! 🙂 Ik heb Gre al een paar keer gezien, dus is je missie geslaagd.

   Succes met behalen eindstreep opleiding en tot ziens! Groetjes, Astrid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.