Over

Ik heb de winkel per 1 mei 2018 overgenomen en ben daarmee de derde eigenaar. Eind jaren ’90 van de vorige eeuw zag de winkel onder de naam Twice het daglicht in de Thomas a Kempisstraat in Zwolle. Eva heeft de inventaris daarvan na 10 jaar overgenomen. Zij heeft daarmee Twice 2 geopend in de Assendorperstraat in Zwolle en werd zo de tweede eigenaar.

Sinds mijn 14e jaar vul ik mijn kledingcollectie grotendeels met tweedehands kleding. Vaak nog als nieuw en voor een spotprijs opgeduikeld. Het zoeken en vinden van een vrolijke jurk of mooie trui is vind ik een heerlijke bezigheid, voelt als schatgraven. Openstaand voor een nieuw avontuur na bijna 15 jaar te hebben gewerkt bij een kunstuitleen, ontmoette Eva (vorige eigenaar) en ik elkaar op ons pad van verandering. Mijn hart maakte een sprongetje van vreugde toen ik hoorde dat zij iemand zocht om het winkelstokje aan door te geven.

De combinatie van het contact met allerlei mensen en het verkopen van tweedehands kleding -een mooie manier van hergebruik van spullen- dat was wat ik wilde! En zo is het gegaan. Sindsdien winkelier ik met vreugde en geniet met volle teugen.
Ik probeer zoveel mogelijk met liefde voor de wereld te ondernemen.

Deze site is het digitale visitekaartje met Instagram/winkelvanastrid als digitale etalage, de fysieke winkel is waar het om gaat. Ik nodig je van harte uit en hoop je binnenkort te mogen begroeten.

Astrid Ricke

 

Logo-ontwerp
Rob van der Meulen, www.stickerzwolle.nl

Website
Kiki van Schubert

Teksten
Astrid Ricke

Foto: Samantha v/d Veen, studieopdracht